Одржување на спортскиот ранец на отворено

2022-01-14

5. ( спортски ранец на отворено)Кампувањето може да го стави празниот ранец под вашите нозе и да го стави надвор од вреќата за спиење. Тој е изолиран од студената земја за да ја подобри температурата на спиење. Мора да го исчистите ранецот кога ќе се вратите.

6. (спортски ранец на отворено)Кога се уште сте на отворено, треба да внимавате дали бравата на ранецот е прицврстена. Прво, избегнувајте да го кршите ранецот кога шетате низ некои места, второ, спречете да паѓаат работи и трето, спречете глувци или инсекти да влезат ноќе.

7 (спортски ранец на отворено)соберете го ранецот на ладно и суво опкружување за да избегнете мувла и да ја оштетите водоотпорната обвивка на надворешниот слој на ткаенината на ранецот. Во работните денови, проверете ја стабилноста на главните потпорни точки, како што се појасот, појасот за рамената и системот за ранец, за да избегнете влошување или стврднување на дихтунзите. Ако не знаете, патентот треба да се замени. Не чекајте работите да се извлечат од ранецот.

8. При чистење, сувата кал може директно да се исчисти со четка. Ако се мие со вода, лесно е да се пушти тињата во крпата. Ако е дамка од масло, се препорачува да користите неутрален детергент. Покрај тоа, по миењето, треба да се исуши природно. Директното изложување на сонце ќе го оштети и материјалот на ранецот.
outdoor sports backpack
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy